Hansson matchhjälte

Sport • Publicerad 21 juni 2001

FOTBOLL

Bjärnum väntar fortfarande på sin första seger i årets serie och förlorade på nytt med uddamålet. Denna gången var det hemma mot Wä som vann med 3–2 (1–1).

En tung höst blir det för Bjärnum som spelmässigt inte är sämre än flertalet övriga lag i serien.

Wä gör ingen av sina bättre matcher, men tar vara på sina målchanser där Anders Hansson svarade för två av målen och framspelningen till det tredje som Mats Herrman gör.

Wä fick ett tidigt mål i andra halvlek efter att ha kvitterat strax innan paus. Det gjorde att Bjärnum tog över spelet och satsade framåt för en kvittering, skapade en del farligheter, men kunde inte överlista gästernas målvakt Andreas Wackenfors.

I stället var det fritt fram för kontringar och en sådan utnyttjade Anders Hansson när knappt tio minuter återstod. 3–1 och matchen var avgjord.

matchfakta

Bjärnum-Wä 2-3 (1-1)

Målen: 1-0 (37) Rickard Lindberg, 1-1 (43) Mats Herrman, 1-2 (56) Anders Hansson, 1-3 (87) Anders Hansson, 2-3 (89) Rickard Lindberg (straff)

Ingvar Johansson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.