Annons

Högaborg/Viskan vill ha Greger och Karl-Johan

INNEBANDY Karl-Johan Nilsson och Greger Andersson i samma klubb. Det kan bli verklighet nästa säsong. De båda Kristianstadstalangerna är aktuella för hårdsatsande Högaborg/Ramlösa.
Sport • Publicerad 17 mars 2001
Högaborg/Viskan är mycket intresserade av innebandytalangerna Greger Andersson och Karl-Johan Nilsson. Bild: PER ROSENQVIST
Högaborg/Viskan är mycket intresserade av innebandytalangerna Greger Andersson och Karl-Johan Nilsson. Bild: PER ROSENQVISTFoto: Blir klubbkamrater?

–Det är två spelare som vi är mycket intresserade av, säger ordföranden Ulf Holst.

Representanter från Högaborg/Ramlösa har redan träffat de talangfulla 18-åringarna och båda två är inbjudna till klubbens öppna träning den 29 mars.

Annons

–Efter det kommer vi att fortsätta prata. I det här fallet handlar det om två bra spelare som vi kan få stor nytta av, fortsätter Holst. Högaborg/Ramlösa IB är en hårdsatsande klubb som siktar mot elitserien. Föreningen bildades ifjol efter en sammanslagning av Högaborg BK och Ramlösa.

–Vår förhoppning är att vi går upp redan i år, förklarar Holst.

Laget vann divison I södra och idag inleds kvalet till elitserien med bortamatchen mot Linköping.

–Vi har börjat titta på nästa säsong redan nu. Sen får vi se hur det går i kvalet, det är det som avgör hur vi kommer att förstärka laget.

Klart är att de båda spelarna från Kristianstad är eftertraktade av flera elitklubbar.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons