Ingelstens fru till attack

Mjällbys Patrik Ingelsten byttes in i den 75:e minuten mot Åtvidaberg i lördags. Då svarade delar av publiken genom att bua. Det drog igång en storm på facebook, vilket fick Patriks fru Sophie att gå in och försvara sin man, som står på noll mål i årets allsvenska. Fotbolliblekinge har tagit del av svaret, som ni ser nedan...
Sport • Publicerad 2 juni 2014

”Jag har följt min mans karriär i många år nu, och jag har aldrig varit med om något liknande. Som jag tidigare skrivit, helt sjukt dåligt gjort att bua ut en egen spelare. De som gjorde detta borde verkligen skämmas!!

Som spelarfru så ”ska” jag ju helst inte uttrycka mina åsikter, men i nuläget börjar det bli svårt att hålla tyst. Efter gårdagens händelse och speciellt när man läser sådana kommentarer. Såklart har alla rätt till sina egna åsikter, och jag hade inte brytt mig om att kommentera någon utav er om det ni skriver var befogat.

Men min man har inte fått någon ärlig chans. Han fick först spela som högerytter i ett antal matcher... inte alls hans position, han har alla år utomlands spelat som forward och det är också där han presterar bäst. EN match har han fått spela från start som forward och den matchen vann Maif och min man hade även en assist. Sen dess har han varit bänkad. (????!!!!)

Jag vet vilka resurser han sitter inne med, jag har följt honom i många år och vet vad han är kapabel till. Därmed tycker jag att det är en skam att han inte får starta matcherna på sin riktiga position och får ett förtroende från sin tränare, och er fans runtomkring.

Man värvar inte en spelare för att sen inte ge honom en ärlig chans. Ni har en riktigt vass anfallare på er bänk just nu, och en del av er ”supportrar” väljer att bua ut honom när han blir inbytt...

Ps. Självklart är detta MINA åsikter, inte Patriks.

/ Sophie Ingelsten”

Taner Caliskan och Louise Cronholm
Carl-Johan Liljedahl
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.