Islossning i överlägset Willands

Ett Willands IBK på hemmaplan brukar fungera bra. Det gjorde det mot bottenlaget Stanstad också. Hemmalaget var helt överlägset och vann med utklassningssiffrorna 12–4.
Sport • Publicerad 8 januari 2011

2–2 efter första perioden är egentligen siffror som ljuger. Att Stanstad skulle komma undan med poäng var det aldrig tal om. Inte ens efter en målmässigt jämn första period.

– Egentligen är det spel mot ett mål under hela matchen. Vi släpper in lite billiga mål i första perioden, men totalt sett är vi helt överlägsna, säger Willands tränare Christian Persson.

Thomas Clementson och Johan Persson var två av Willandsspelarna som visade god form. Clementson gjorde två av målen och Johan Persson ett.

– Det blev en liten islossning för dom två, säger Christian Persson, som annars tror på en fortsatt tung vårsäsong.

– På hemmaplan vet vi att vi är starka, det är på bortaplan vi har problem. Vi har ju svårt att få ihop lag då. Men vi har försatt oss i den här situationen själva och vi ska försöka lösa det.

Robin Nilsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.