Annons

Janne Matsson lämnar IBK Osby

INNEBANDY Det blev som allt två säsonger för Janne Mattsson som tränare i IBK Osby. –Jag har själv sagt upp mej förklarar Janne Mattsson. –Det finns ingen osämja eller annat som är anledningen.
Sport • Publicerad 22 mars 2001
Janne Matsson lämnar tränarrollen efter årets säsong. Nu startar klubben jakten på både nyaspelare och ny tränare. Bild: WILLY ALM
Janne Matsson lämnar tränarrollen efter årets säsong. Nu startar klubben jakten på både nyaspelare och ny tränare. Bild: WILLY ALMFoto: Osby på jakt.

Janne Matsson fortsätter:

–Jag har över huvud taget trivts väldigt bra med klubben och spelarna. Men genom att jag nu bor i Karlshamn blir avstånden för stora.

Annons

I IBK Osbys ledning har nu arbetet för att hitta en ersättare till Matsson startat:

–Vi håller på att jobba med både spelare och tränare inför kommande säsong. Inte minst damsidan måste klaras av säger Magnus Pettersson i IBK Osbys ledning.

–Om vi skall fortsätta i ettan med damerna avgör tjejerna själva. För det är stora kostnader, inte minst till förbundet, i division I.

Ledningen i klubben har många möten den närmsta tiden. Och just detta med tränare och ledning för herrlaget står högt på dagordningen.

–Inte minst tränarfrågan måste prioriteras. Inte omöjligt vi kan lösa det rent lokalt, menar Magnus

Av Richard Jönsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons