Annons

Jesper Larsson gifter sig

Sport • Publicerad 30 juni 2001

Jesper Larsson,

Nordhorn

Annons

Ålder: Fyller 28 år den 27 juli.

Familj: Sambon Tina Jönsjö.

Född: Kristianstad.

Bor: Nordhorn.

Aktuell: Gifter sig idag med ungdomskärleken Tina Jönsjö.

Hur känns det så här dagen innan bröllopet? Nervös?

– Det börjar komma så smått men imorgon (läs idag) kommer jag säkert vara ännu mer nervös. Det är ju en speciell känsla inför ett bröllop.

Du har varit i Kristianstad på sommarlov nu i några veckor. En hektisk period?

– Ja, det kan man lugnt säga. Förberedelserna inför bröllopet tar ju sin tid och sen ska man helst klämma in ett och annat träningspass också.

Och svensexa har det förstås blivit?

Annons

– Ja, två stycken till och med! Grabbarna i laget ordnade en och sen kom det ner några kompisar hemifrån och körde en svensexa med mig nere i Tyskland. Båda två var verkligen riktiga höjdare.

Dyker det upp några kända handbollsansikten på bröllopet?

– Ja, några kända handbollskillar kommer att dyka upp. Ola Lindgren, Johan Pettersson och Andreas Larsson kommer att vara där, dessutom kommer min tränare i Nordhorn, Kent "Harry" Andersson.

Du skadade dig rejält i februari (korsbandet avslitet, spricka i lårbenet och en bit av menisken bortplockad) och var borta resten av säsongen. Hur är det med skadorna nu?

– De senaste veckorna har det faktiskt blivit mycket bättre. Jag har fått med mig ett träningsprogram hem och som jag tränar efter och sen går jag på sjukgymnastik hos Uffe Lindstedt här i stan.

Och när räknar du med att vara fit for fight?

– Svårt att säga. Vi (Nordhorn) har ett träningsläger inplanerat i Ystad i mitten av augusti och då hoppas jag kunna vara med och träna och spela med de andra i laget.

Du får konkurrens av världens bästa målvakt, svenske Peter Gentzel, till nästa säsong. En rejäl utmaning?

– Ja, det blir något att bita i. Säsongen är lång och jag vet att mina chanser kommer och då gäller det att ta till vara på dom.

Och landslaget?

Annons

– Det är inget jag funderar på nu, det är ingen drivkraft som jag har utan nu gäller att koncentrera sig på att konkurrera ut Gentzel i klubblaget och sen får vi se om landslaget blir aktuellt framöver.

Då önskar vi lycka till med bröllopet och med din rehabilitering av skadan?

– Det tackar jag för!

Marcus Nilsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons