Annons

Jessica Lindbergh spelar för Europatourkortet

Sport • Publicerad 28 september 2001

GOLF. Nykomlingen Jessica Lindbergh (bilden) från Kristianstads GK spelar nu för att behålla sin plats på Europatouren. 25-åringen ligger på 82:a plats i sammandraget och måste hålla sig på rätt sida 90-strecket för att slippa kval. Igår inleddes touravslutningen i Biarritz i Frankrike och Jessica Lindbergh noterades för 77 slag (+7) och en 104: e plats efter den första dagens spel.

Betydligt bättre gick det för klubbkompisen Anna Berg som ligger delad nia efter en 68-runda. Sara Eklund var fyra slag sämre och återfinns på 51:a plats. Mia Löjdahl gick runt på 76 slag och är 96:a. Jehanne Jail och Sophie Giquel, båda Frankrike, leder tävlingen på 63 slag. För de spelare som hamnar utanför de 90 bästa i sammandraget väntar kvalspel i Portugal.

Anders Thell

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons