Annons

Johansson siktar på sjunde raka segern

Sport • Publicerad 5 april 2001
Ryssdödaren. Sex gånger, senast i Dubai i februari, har Thomas Johansson vunnit mot den välmeriterade Kafelnikov, Thomas siktar på sjunde raka. Bild: PRESSENS BILD
Ryssdödaren. Sex gånger, senast i Dubai i februari, har Thomas Johansson vunnit mot den välmeriterade Kafelnikov, Thomas siktar på sjunde raka. Bild: PRESSENS BILDFoto: 

TENNIS. Sex gånger, senast i Dubai i februari, har Thomas vunnit mot den välmeriterade ryssen. Sex gånger i rad och utan setförlust de tre senaste matcherna.

–När vi möts brukar det bli mycket spel från baslinjen och långa bollar. Den typen av tennis gillar jag. Men jag vill inte påstå att Jevgenij är någon lätt motståndare.

Annons

Vi är nog ganska lika i sättet att spela, funderar Johansson och snurrar på racketen:

–Han har kanske bättre speluppfattning än jag. Kafelnikov är nog den mest komplette spelaren på touren. Men han har det jobbigt mot en bra backhand. Jag har en bra backhand.

Thomas Johansson, som slet Sverige till seger i åttondelsfinalens sista singel mot tjeckerna, vill inte se sig som nyckelman i helgen.TT

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons