Annons

Jonas Bergman lämnar Hammarby – redo för snabb comeback i Bromölla

Sport • Publicerad 29 september 2001

HANDBOLL

Hammarbyspelaren Jonas Bergman följde BSK/Bromölla AIK:s premiär i handbollstvåan från läktaren. Redan i nästa match kan han finnas med i hetluften.

Annons

Bergman har avslutat sina studier i Stockholm och mycket talar nu för att han återvänder till de före detta lagkamraterna i Bromölla.

– Vi hoppas att det blir klart redan i veckan. Det är några detaljer kvar som måste lösas. Vi har ett avtal med Hammarby, så med själva övergången lär det inte bli några problem, säger Baik-ordföranden Christer Carlsson.

Mittsexan Jonas Bergman har spelat med Hammarby i ettan och i allsvenskan den senaste säsongen.

– Jag trivdes bra och det var roligt att få vara med och spela med de stora grabbarna. Vi hade en del matcher med storpublik och det var en stor upplevelse. Det man kan vara besviken på är att jag inte fick spela lika mycket som jag ville.

nVad tyckte du om premiärmatchen?

– Bromölla borde nog ha vunnit. Fredrik Berg var ruskigt bra och det lär bli tuff konkurrens om platserna, säger Jonas.

Bromölla har just nu två mittsexor som går skadade. Inge Agrells återkomst lär dröja, men Johan Mejegård är på väg tillbaka.

– Jag hoppas att han är med redan i nästa match, säger tränaren Fredrik Roos.

Anders Thell

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons