KGK-tjejerna tappade i singel

Kristianstads GK blev bara åtta i fredagens singelspel och ligger nu femma totalt efter två dagars spel i lag-SM på Ljunghusen.
Sport • Publicerad 18 juli 2008

Blott sex spelare i hela startfältet gick under par och en av dem var Caroline Westrup (-2), men lillasyster Emelie hade det betydligt tuffare och gick 16 över par.

- Hon blev slagrädd och på den banan blev det ännu värre. Men nu har vi peppat upp henne så att hon är fit for fight till foursome-spelet, säger KGK-ledaren Charlie Westrup.

Lagom till eftermiddagens fyrboll ansluter veteranen Anna Berg.

- Vi har inte bestämt vem som ska vila då men det står väl mellan Emelie och Julia (Ståhlbro), säger Charlie Westrup, som inte givit upp medalj.

- Halva tävlingen är ju kvar och Kristianstad brukar vara starka sista dagen.

För herrarna, som spelar SM i Finspång, går det fortsatt trögt.

En elfteplats i singelspelet i går gav inget lyft i resultatlistan och halvvägs in i tävlingen ligger KGK-herrarna på delad 13:e plats. Bäst i går var Åke Nilsson på 71 slag.

Patrik Persson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.