unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

KIK lånar in talangfull back

Kristianstads IK fortsätter att plocka in spelare inför slutspurten av säsongen. Senaste förvärvet är 17-årige Rögle BK-spelaren Jakob Bondesson, som kommer att vara tillgänglig för båda klubbarna framöver.
Jakob Bondesson till KIK.
Jakob Bondesson till KIK.
Foto: / TT

Tidigare under tisdagen stod det klart att KIK-målvakten Joakim Strandberg tar en timeout och avslutar säsongen. KIK agerade direkt och lånade in Leksands norske målvakt Jonas Arntzen.

KIK gjorde även klart med 20-årige forwarden Tony Papilla, som bröt sitt kontrakt med allsvenska Västervik.

Men KIK var inte färdiga där.

På kvällen blev det officiellt att man lånar in Rögle BK:s talangfulla back Jakob Bondesson. 17-åringen, som har Tyringe SoSS som moderklubb, har fått testa på SHL-spel den här säsongen och har varit dressad i 13 matcher. Bondesson kommer att vara tillgänglig för spel i både Rögle och KIK under slutdelen av säsongen.

Bondesson kan göra sin KIK-debut på fredag då KIK möter Dalen på hemmais.

Transferfönstret för värvningar stänger natten till fredagen.

Läs mer