Larsson målskytt i minnesmatch

Henrik Larsson vet fortfarande hur man gör mål. Den svenske anfallaren som ingår i EM-truppen svarade för ett fantastiskt mål på söndagseftermiddagen under en minnesmatch med Celtic i Glasgow. Larsson, som deltog till minne av gamle lagkamraten Phil O'Donnell som avled i samband med en fotbollsmatch, gjorde sitt mål i den 24:e minuten med en cykelspark.
Sport • Publicerad 26 maj 2008

"Även vid 36 års ålder visar Larsson storslagen talang, och efter att ha skjutit ett skott över ribban så gav han supportrarna vad de ville ha. Han lutade sig bakåt och slog till med ett akrobatiskt volleyskott som gick i mål", skriver Celtic på sin hemsida.

Tidigare under matchen skallade "Henke" ihop i en duell med Chris McCart och lämnade blödande planen, men skadan var inte värre än att han kunde plåstras om och fortsätta.

Han byttes ut i den 59:e minuten och hyllades med stående ovationer.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.