Annons

Lillebror hade hetare vilja

FOTBOLL Storebror mot lillebror. Knislinge mot Hjärsås/Värestorp. Hjärsås/Värestorp krigade bäst och hade den hetare viljan och att matchen slutade 1–1 får Knislinge vara mest nöjt med.
Sport • Publicerad 30 april 2001

Knislinge lyckades inte upprepa det spel som gav premiärseger mot Hanaskog.

–Nej, långt ifrån. Hjärsås var hetare än vi och efter att dom kvitterat till 1–1 strax innan halvlek var dom det klart bättre laget. Vi får vara glada över en poäng med tanke på hur matchen gestaltade sig, kommenterar Magnus Nilsson, tränare i Knislinge.

Annons

Gamle KFF–spelaren Johan Wendt–Pettersson gjorde 1–0 till Knislinge redan efter två minuters spel och hade sen ett jätteläge att avgöra i andra halvlek.

–Det var nog vår enda chans i andra halvlek och den borde Johan satt, säger ”Mange”.

Målen: 1–0 Johan Wendt–Pettersson, 1–1 Tomas Persson.

Sibbhult–VMIK/AIF 1–1

Också den andra lördagsmatchen slutade 1–1.

Sibbhult knep därmed sin första poäng och för nya VMIK/AIF betyder det att klubben fortfarande är obesegrad i seriesammanhang.

Sibbhult började matchen bäst och hade övertaget den första halvan av första halvlek. Markus Nehlin kunde göra matchens första mål men Sibbhult orkade inte fortsätta i samma tempo.

–Vånga/Arkelstorp kom mer och mer in i matchen och efter pausen var det också dom som spelade bäst en period. Då lyckades de också kvittera men sen tycker jag att vi kom tillbaka igen. Som helhet var oavgjort ett ganska rättvist resultat, kommenterar Krister Andersson, tränare i Sibbhult.

Målen: 1–0 Markus Nehlin, 1–1 Stefan Persson.

Av Marcus Nilsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons