Annons

Lösningen på väg

HANDBOLL Spelet går på kryckor. Men nu är IFK Kristianstad på väg att lösa sina skatteskulder. –Vi kallar till presskonferans och presenterar alla detaljer nästa vecka, hälsar IFK-ordföranden Ingvar Edvardsson.
Sport • Publicerad 22 mars 2001
har fått beskedet han väntat på. I nästa vecka kallar han till presskonferans och presenterar lösningen som gör klubben skuldfri.
har fått beskedet han väntat på. I nästa vecka kallar han till presskonferans och presenterar lösningen som gör klubben skuldfri.Foto: Ingvar Edvardsson

Krisdrabbade IFK Kristianstad har nu hittat lösningen som ska göra klubben fri från skatteskulden på 2,2 miljoner kronor.

Igårkväll träffades delar av styrelsen, den ekonomiske rådgivaren Roland Jensen och delar av det konsortium som tidigare sagt sig var beredda att betala skulden.

Annons

–Vi har haft ett möte och det var ett bra möte. Mer kan jag inte säga, berättar Roland Jensen.

För Ingvar Edvardsson (bilden) gav mötet de besked han ville ha.

–Nu är allt klart och det är otroligt skönt. Mer vill jag inte säga förrän i nästa vecka. Då ska ni få reda på alla detaljer, säger han.

Ingvar Edvardsson – som skadade sig i klubbens mjukhandbollsturnering i lördags – följde gårdagens match mot Karlshamn på en stol intill planen.

–Jag är otroligt besviken på resultatet. Spelar vi så här kommer vi inte att klara oss kvar i ettan, suckar han.

Av Anders Thell
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons