Annons

Malmström provtränar i Schweiz

I december skrev Kristianstadsbladet att förre Mjällby- och Sölvesborgspelaren Alexander Malmström, 23, var aktuell för Kristianstads FF.
Sport • Publicerad 16 januari 2009

Det är han fortfarande. Men Malmström har flera bollar i luften att hantera och har ett antal andra alternativ inför kommande säsong.

- Jag tränade med KFF i förra veckan, den här veckan tränade jag med Trelleborgs FF och nästa vecka åker jag till Schweiz, berättar Malmström.

Annons

Schweiz? Kan du berätta mer?

- Jag ska träna med FC Thun i en vecka och sen får vi se vad det ger.

Samma FC Thun som 2005 slog ut Malmö FF ur Champions League-kvalet.

Skillnaden är dock den att FC Thun i dag bara spelar i landets näst högsta serie.

- Men jag är definitivt sugen på att ta chansen i FC Thun om jag får den möjligheten, ett utomlandsäventyr hade varit spännande.

Finns det fler klubbar inblandade?

- Jag har pratat med några svenska klubbar till, men inga som jag varit och tränat med.

Är det någon klubb som känns hetare än någon annan?

- Nä, det är det väl inte. Jag har bestämt med både TFF och KFF att vi ska höras av igen när jag kommer hem från Schweiz och då får vi se hur läget ligger. Men det lär nog ta några veckor innan det blir klart med någon ny klubb, avslutar Malmström.

Marcus Nilsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons