Annons

Marcus Allbäck nära övergång till Southampton

Sport • Publicerad 27 september 2001

FOTBOLL. Heerenveens och fotbollslandslagets anfallare Marcus Allbäck kommer allt närmare en övergång till Anders Svenssons Southampton. Diskussioner mellan klubbarna pågår och en övergång kan vara nära förestående.

–Vi förhandlar och vi kommer att tillkännage det när allt är påskrivet och klart, säger Stuart Gray, tränare i Southampton till nyhetsbyrån PA.

Heerenveen har tackat nej till Southamptons tidigare bud på 35 miljoner kronor men läget är nu annorlunda. ”Saints” sålde nyligen backen Dean Richards till Tottenham och fick därmed in cirka 130 miljoner kronor. Tanken är att de pengarna ska ge en ny målskytt och en ny mittback. Enligt uppgifter till brittisk media är engelsmännen villiga att betala fyra miljoner pund, cirka 65 miljoner kronor för Allbäcks tjänster.TT

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons