Martin ångrade sig igen – stannar i KIK

ISHOCKEY Kristianstads IK-backen Martin Nilsson meddelade för ett par veckor sedan att han tänkte ta chansen och prova lyckan i hårdsatsande Växjö Lakers. Men nu har han ångrat sig. Igår meddelade han att han stannar i KIK. – Jag har fått fast jobb som elevassistent på Helgedalsskolan och det gör att jag stannar i Kristianstad, säger Martin.
Sport • Publicerad 2 maj 2002
Martin Nilsson
Martin NilssonFoto: 

– Jag har funderat i flera dagar hur jag skulle göra, men till slut kom jag fram till det här beslutet och det känns rätt...

Känner ni igen det?

Även för ett par år sedan bestämde Martin Nilsson sig för att lämna KIK. Då var det allsvenska Troja/Ljungby som gällde.

Det slutade med att Martin rev kontraktet och flyttade hem till Kristianstad och KIK igen.

– Jag vet att snacket kommer att gå att jag inte kan flytta från stan, men det struntar jag i. Det var helt och hållet jobbet som avgjorde mitt beslut den här gången, säger Martin.

Av Jonas Nilsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.