... men ersättarna är redan på väg

Sport • Publicerad 6 november 2001

FOTBOLL

Kristianstads FF riskerar att tappa ett helt lag. Samtidigt pågår jakten på nyförvärv för fullt. Åtta spelare finns på önskelistan och de flesta kommer att visa upp sig i en testmatch på lördag.

Joel Ringström, målvaktstalang från Hanaskog, Sebastian Olofsson, Hanaskog, Henrik Lindström, Önnestad, Andreas Sterner, Näsby, Martin Eriksson, Näsby, Joel Nilsson, Näsby, Henrik Lantz, Åsum och David Karlsson, Höör, är alla heta namn för Kristianstads FF.

– Det är intressanta killar från klubbarna runtomkring och sen kommer att lufta fem-sex av våra duktiga 17-åringar, säger ”Stoffe”, som är ute efter att vända den negativa trend som varit sedan division I-satsningen.

– Det har varit mycket negativt med organisation och ekonomi, men nu ska vi försöka få tillbaka den gamla KFF-andan, säger ”Stoffe”.

Patrik Persson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.