Annons

...men KBI var nöjda med en poäng

Sport • Publicerad 24 april 2001

FOTBOLL

Kristianstads BI fick med sig en poäng från premiären i pojkallsvenskan genom att spela 2–2 (0–1) i den svåra bortamatchen mot Sölvesborgs GIF.

Annons

–Vi var väldigt nära att göra 3–2, men om man kan vara nöjd med oavgjort så ska vi vara det, säger KBI-ledaren Dan Åstedt.

Hemmalaget satte högsta fart direkt från början, dominerade matchen totalt och gjorde helt rättvist 1–0 före paus.

–Sölvesborg hade 80 procent av spelet, dom var bra, men samtidigt gjorde vi en dålig halvlek, säger Åstedt. Det blev bättre i den andra halvleken. KBI:s Demal Hadzic gjorde 1–1 och det innebar att gästerna tog över spelet. Och när Viktor Hermansson ökade på KBI:s ledning till 2–1 såg det riktigt ljust ut.

–Tyvärr är man som mest sårbar efter ett mål och Sölvesborg replikerade snabbt till 2–2, säger Åstedt utan att låta alltför missnöjd.

–Nädå, Sölvesborg spelade boll och kommer säkert att slå många lag i den här serien.

Premiärmatchen gick på något som kan kallas leråker och spelet blev också därefter.

–Det kunde blivit en väldigt bra match, men tyvärr planen var under all kritik. Den var inte grön någonstans, det var jord överallt, suckar Dan Åstedt.

matchfakta

n Sölvesborgs GIF–Kristianstads BI 2–2 (1–0)

KBI:s målskyttar: 1–1 Demal Hadzic, 1–2 Viktor Hermansson.

Patrik Persson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons