Annons

Misstänkta covid-fall i United – stoppar match

Fotboll • Publicerad 29 juli 2021
Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær. Arkivbild.
Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær. Arkivbild.Foto: Kacper PempelAP/TT

Machester United har ställt in sin träningsmatch borta mot Preston på lördag efter att "ett litet antal" misstänkt positiva covid-19-fall upptäckts i laget.

United spelade 2–2 mot Brentford under onsdagen, efter bland annat ett mål av svenske Anthony Elanga, och under torsdagens rutintestning av spelarna upptäcktes de aktuella fallen.

Annons

"Detta har lett till att dessa personer har isolerat sig, i väntan på ytterligare test", skriver Premier League-klubben på sin webbplats.

Klubben skriver vidare att man beklagar det inträffade gentemot såväl Preston som supportrarna som tänkt se matchen på plats.

"Just nu förväntar vi oss inga ytterligare störningar gällande våra kommande matcher, men vi kommer att fortsätta att följa Premier Leagues regelverk kring detta".

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons