Mittlåset bäst när Nosaby förlorade

Det blev 0–1-förlust för Nosaby IF mot Sölvesborgs GIF även om matchbilden var jämn. Gästernas mål kom från dålig vinkel och tillställningen kunde lika gärna slutat 0–0.
Sport • Publicerad 8 april 2009

Chansmässigt var matchen ingen höjdare på Nya Vallbjörka. Närkamperna var desto fler och Marek Skurczynski var nöjd med vad han såg av laget.

– Det var en bra genomkörare efter träningslägret, säger Nosabytränaren.

Matchen mot Sölvesborg var den första efter att man precis kommit hem från det fyra dagars långa träningslägret i Danmark och det fanns både plus och minus. Marek menar på att bakåt är försvarspelet stabilt men framåt måste man i stället sätta mer fokus för att förbättra. Extra bra i matchen var mittlåset med Claes Olofsson och David Mårtensson. Det som måste förbättras framåt är det lilla sista för att nå fram till de vassa chanserna.

– Vi har bra uppspel till anfallet men måste vara fokuserade hela vägen, menar Marek.

Jens Ångman
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.