Modo ångar på – körde över HV71: "Tung match"

Modo ångar på i SDHL.
Mot jumbon HV71 kom femte raka segern efter 6–0 på bortais.
Hockey • Publicerad 28 november 2022
Modo körde över HV71 i SDHL med 6–0 på bortais. Arkivbild.
Modo körde över HV71 i SDHL med 6–0 på bortais. Arkivbild.Foto: Stefan Jerrevång/TT

Det var aldrig nära. HV71 hade ingenting att sätta emot när de gästades av formstarka Modo, som hade fyra raka segrar. Bortalaget behövde inte vänta länge för att ta ledningen.

Brooke Hobson satte dit 1–0 redan efter två minuter och när den första perioden var färdigspelad så hade Modo en betryggande 3–0-ledning.

I mittperioden utökade bortalaget till 4–0 genom Mariam El-Mahmadi.

– Det är för dåligt och för lite tveksamt. Det är en tung match. Vi gör det svårt för oss själva. Nu måste vi gå ut och vilja spela, säger den 24-åriga centern Kajsa Armborg till C More.

Men en reducering kom aldrig och Modo kunde spela av matchen och till slut vinna bekvämt med 6–0.