Annons

Motigt för Åhus – fjärde raka förlusten

Sport • Publicerad 27 januari 2001

HANDBOLL. Åhus åkte på sin fjärde raka förlust då man var på plats i Blekinge och mötte Mörrum. Trots ledning med 16–15 med en kvart kvar förlorade man till slut med 20–25.

Vi kämpar och sliter, men vad hjälper det när vi inte har något anfallsspel, suckar Åhus tränare Jonas Jönsson besviket.

Annons

Vi är alldeles för stillastående, det blir inte mål när man skjuter från 14 meter.

En ljusglimt fanns i alla fall för Åhus på fredagen. Egna produkten Joakim Steen, född 1983, fick chansen med och tog den. Hans fem mål och spelet i övrigt imponerade nog inte bara på tränaren.

Bara en poäng på sedan början av december har gjort att Åhus rasat i tabellen och den jämna serien gör att botten närmar sig.

Det ser inte bra alls, vi måste försöka komma ur den här svackan, som är väldigt djup. Jag vet inte hur vi ska lösa det, vi får ta ett snack i veckan, avslutar Jonas.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons