Nosaby och KFF spelade ovgjort i gräspremiären

KFF och Nosaby spelade 0-0 i en träningsmatch i Gamla Viby.
Sport • Publicerad 14 mars 2008

- Det var vår första gräsmatch och det var på ett halvsunkigt underlag. Jag tycker ändå att vi gör en ganska bra match och hela laget står upp bra under hela matchen. Vi skapade inte så många chanser då vi blev lite för ivriga vid den sista passningen, kommenterar Nosabytränaren Anders Svahn, som saknade bland andra Johan Ström, Patrik Persson och Marcus Magnusson.

KFF vilade också flera spelare, till exempel Fredrik "Lillen" Andersson, Nicklas Fischer, Sanjin Tufek och Simon Sjöfors.

Alla utom Sjöfors är dock snart i speldugligt skick igen.

- Simon tränar på egen hand och har väl en blir kvar innan han är aktuell för spel, säger KFF-tränaren Peter Persson, som gjorde flera byten i halvtid (se laguppställningar på vår resultatsida).

- I andra halvlek var det ett riktigt ungt lag som spelade. Jag tror Kalle (Rydhög) var äldst i laget och han är ju bara 21 , säger Persson.

Just Rydhög hade KFF:s bästa chanser i en vass nick och ett missat friläge.

- Sen var vi nära mål när Erik Lindberg rensade på mållinjen för dom.

Nosaby håller både tränings- och matchledigt hela helgen.

- Killarna behöver vila upp sig och ladda om batterierna. Vi har tre matcher i påsk och då blir det desto tuffare för dom, säger Anders Svahn.

Marcus Nilsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.