Annons

Nu kan Osiako tvingas stanna

Patrick Osiako kan tvingas stanna i Mjällby. Den kenyanska landslagsstjärnan uppges förhandla med Mjällby och har inga konkreta förslag från andra klubbar. Uppgifterna överraskar efter Osiakos utspel.
Sport • Publicerad 4 november 2011
Foto: 

KRISTIANSTAD. Kristianstadsbladet kan avslöja en tidig julklapp för alla Mjällbyfans. Chansen finns att Maif kan behålla Osiako.

– Matchen mot Halmstad blir min sista i Mjällby, sa Osiako till Kristianstadsbladet efter matchen mot Trelleborg.

Annons

Inga förslag

Efter alla rykten så avslöjar en källa för Bladetsporten att Osiako inte har klart med någon ny klubb och inte heller har några kontraktsförslag.

– Osiako är inte klar för någon ny klubb och hans enda konkreta förslag kommer från Mjällby. Han har inte varit så het på marknaden, säger källan.

Mittfältarens enda bud kan vara Mjällby och han kan bli tvungen att stanna på Strandvallen även nästa säsong.

– Vi har satt oss ner och pratat med Patrick, säger Mjällbys klubbdirektör Jörgen Martinsson.

Mjällby jagar centrala mittfältare med kreativ finess. Osiako och Grahn stämmer in på den beskrivningen, men nu kanske de kan få behålla sin kenyan.

– Vårt mål är att förlänga med alla de spelare som har utgående kontrakt, säger Martinsson.

Har semester

Just nu har Patrick Osiako, precis som de övriga Mjällbystjärnorna, semester. Försäsongsträningen inför allsvenskan 2012 börjar i december.

Mjällby känner ingen stress:

Annons

– Vi har gott om tid på oss att ordna allt det.

fotboll

INTERNAL INTERNAL
andreas jemn
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons