Nya framgångar för familjen Sjögren

Sport • Publicerad 30 juli 2002

RIDSPORT. Förra helgens tävlingar i Fjälkestad gav god utdelning för familjen Sjögren – precis som denna helg på Öland i Mörbylånga.

Helgen inleddes med en tredjeplats på Hot Shot i 1.10 för Linas del och hon tog även hem en andraplats med Robina i 1.20. Under lördagen lades ännu en andraplats med samma häst till samlingen, denna gång i en 1.30 klass. Stefan placerade sig 7:a i samma klass med hästen AJ Produkter Ladilu. Lördagen avslutades med ett kval i 1.40 till meetingfinalen. Den klassen vanns av Lina och Robina men även Stefan kvalade, två hästar dessutom, både Ladilu och Tora.

Söndagens tävlingar inleddes av Elin som placerade sig på 11:e plats med Stanley och i den avslutande 1.40 finalen tog Stefan en 2: a plats med Tora. Lina fick ett olyckligt nedslag i samma klass men medger att hon är väldigt nöjd med sina resultat. Nästa helg värmer hon upp sin EM-häst Evertino i Varberg.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.