Annons

... och Trebys förlust kostade kvalplatsen

FOTBOLL Treby missar kvalet. 1–3-förlusten mot Kågeröd gör att Nosaby kniper kvalplatsen till division III. – Det gick verkligen inte bra när det gällde på allvar, sa tränare Alf Axelsson.
Sport • Publicerad 1 oktober 2001

För Kågeröd handlade det om att hanka sig kvar i serien, för Treby att även i år försöka kvala till trean.

– Nu var hemmalaget avgjort mera taggat än vi. Och så bjöd vi för mycket bakåt, suckar Alf Axelsson. Nu var matchen länge jämn.

Annons

Inte förrän i slutskedet av första halvlek gjorde hemmalaget 1–0 innan ett ödesdigert bakåtpass gav en gratischans som togs tillvara, och 2–0 i paus.

Rullgardinen drogs definitivt ner för Treby när en ny bakåtpassning och missad dribbling av målvakten gav friläge och 3–0. Sedan hjälpte det inte mycket att Mattias Björnsson satte dit en straff till 3–1.

För Alf Axelsson blir det ingen fortsättning i Treby.

– Nej, fyra bra år tycker jag räcker. Det har gått hyfsat med kval förra året och näst intill i år. Mer kan jag nog inte tillföra laget.

Av Richard Jönsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons