Annons

Oklart om Postgirot Opens framtid

Sport • Publicerad 1 augusti 2001

CYKEL. Postgirots nya ägare, bankkoncernen Nordea, har ännu inte hunnit fundera på hur man ska ställa sig till engagemanget i cykeltävlingen Postgirot Open.

–Men spontant tycker jag att det vore kul att kunna fortsätta med det. Jag är positiv, men vi har inte tagit ställning ännu, säger Magnus Falk, som är vd för Nordeas svenska bankverksamhet.

Annons

När beskedet om cykelloppets framtid kommer är också oklart.

–Det ligger ju inte först på dagordningen, säger Magnus Falk.TT nTENNIS. Magnus Norman och Thomas Johansson är klara för den andra omgången av Masters-turneringen i tennis i Montreal.

Norman slog natten till tisdagen ut australiern Andrew Ilie med 2–1 i set, 6–4, 3–6, 6–3, och är steg för steg på väg tillbaka efter den höftskada som i somras tvingade svensken till drygt en månads uppehåll från tennisen.

Thomas Johansson, seedad som nummer 13 i Montreal, slog ut amerikanen Chris Woodruff med 7–6 (7–1), 6–1.TT nFOTBOLL. Fotbollsklubben Osasuna förstärker inför den kommande säsongen i spanska förstadivisionen. På tisdagen knöt laget till sig den chilenske landslagsbacken Rafael Olarra från chilenska mästarlaget Universidad de Chile.

Osasuna har därmed gjort klart med fem nya spelare under sommaren, däribland den australiske landslagsforwarden John Aloisi.TT nALLMÄNT. 106 idrottare, som deltagit i Franskspråkiga spelen, har begärt asyl i Kanada. Det uppgav migrationsmyndigheterna där på måndagen. Spelen, med deltagare från 52 fransktalande länder, ägde rum i Ottawa och Hull under tio dagar. De avslutades förra veckan. De flesta av de asylsökande kommer från länder i Afrika.TT

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons