Annons

Onödig förlust för Nosaby

FOTBOLL Nosaby var det klart bättre laget i mötet med Marieholm. Trotts detta blev det förlust med 0–1. – Det är bedrövligt att förlora en sån här match, suckar Janne Pettersson, tränare i Nosaby.
Sport • Publicerad 15 augusti 2001

Nosaby dominerade den första halvleken totalt. Man radade upp chanser, i synnerhet Andreas Stjärnkvist som gjorde sin första match efter en kort tids frånvaro på grund av skada. Han hade tre-fyra målchanser men lyckades aldrig få in bollen.

Den farligaste chansen i den första halvleken hade nog ändå gästerna genom Henrik Bergström. Efter knappt tio minuter fick han på ett bra skott som såg ut att gå förbi Jimmy Andersson i Nosaby-målet. Men Jimmy gjorde en fantastisk enhands räddning.

Annons

– Jag trodde aldrig att jag skulle ta den. Dessutom lyckades jag ju hålla den, säger han med ett leende.

Istället för ett logiskt hemmamål var det Marieholm som tog ledningen. Det var Daniel Karlsson som tog emot en långboll i straffområdet, avancerade och satte behärskat bollen i det bortre hörnet.

– De har två chanser på hela matchen och lyckas göra mål på en av dem, säger Janne Pettersson besviket.

I andra halvlek sänktes tempot ordentligt och de riktigt heta chanserna uteblev. Lagen hade egentligen inte mer än ett par halvchanser var.

Nosaby jagade på slutet en kvittering med tio man efter att Ronnie Olsson blivit frilägesutvisad. Man var dock aldrig riktigt nära och matchen slutade med förlust.

Av Carl Johan Bjäreborn
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons