Annons

PSG stänger av tränaren

Fotboll • Publicerad 24 maj 2022

Paris SG har stängt av damlagets huvudtränare, Didier Ollé-Nicolle, för opassande uppförande och uttalanden mot spelare i laget.

Den franska storklubben meddelar själva beslutet på sin hemsida.

Annons

"Paris Saint-Germain har idag informerats om olämpliga incidenter och kommentarer som medlemmar i klubbens damlag har blivit utsatta för", heter det i ett uttalande.

"Dessa händelser och kommentarer, om de bekräftas, kommer att vara oförenliga med de sportsliga och mänskliga värderingarna i Paris Saint-Germain".

PSG uppger att man ser mycket allvarligt på den uppkomna situationen, och att klubben avser att gå till botten med situationen.

Beslutet att stänga av Ollé-Nicolle ska ha tagits i samförstånd med tränaren, men PSG understryker att det inte får ses som ett förhandsbesked i målet. Ärendet kommer nu att bli föremål för interna utredningar.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons