Richard Andersson gjorde comeback i IF

Sport • Publicerad 13 januari 2003

HANDBOLL. Efter nästan två månaders frånvaro på grund av skada gjorde Richard Andersson på lördagen comeback i IF Kristianstad. Richard svarade för fyra mål och gjorde en bra match.

– Han gjorde en godkänd insats, säger Tobias Persson lagledare i IF, som dessutom fick se sin skadebenägne målvakt, Petter Rankell, göra comeback.

Petter som varit sjuk och skadad allt som oftast svarade precis som övriga IF-spelare för en godkännd insats, men inte mer, och vann med 23–21 efter en jämn match.

– Vi gjorde ett litet ryck i andra halvlek, men sen åkte vi på ett par utvisningar som gjorde att dom kom ifatt, säger Persson.

Men till slut drog IF det längsta strået och tog två nya poäng.

IF Kristianstad–HK Hallen 23–21

IF Kristianstad:Björn Nilsson 6, Martin Jönsson 5, Ola Pettersson 4, Richard Andersson 4, Alexander Arvidsson 2, Tobias Johansson, Mikael Andrén.

Christoffer Sandberg

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.