Annons

Röster om Jonny Lindhe...

Sport • Publicerad 30 april 2001

Peter Johansson, VM-tvåa i fjol:

–Han har utvecklats oerhört från i fjol. Han är ung och har tiden framför sig. Det är ett tufft steg att ta från att vara femma, sexa till att alltid vara på podiet och samtidigt ha ett stall som kräver topplacering tävling efter tävling.

Annons

Anders Wallsten, journalist på Idrottsbladet:

–Ett superlöfte. Oerhört begåvad för att vara så ung. Han ser och väljer spår som ingen annan. Han har redan gått långt och kan gå hela vägen. Här i Genk visade han klass att vara tia trots att han varit sjuk i veckan. Det är grymt bra att fortfarande vara VM-fyra.

Anders ”Lillis” Svensson, tränare:

–Jonny Lindhe har en otrolig förmåga att fokusera när det gäller. Han är väldigt lyhörd och vill ständigt lära sig och utvecklas. I dag är han ung och tämligen oerfaren. Jag tror att han kan bli riktigt, riktigt bra. Han är ett framtidsnamn i motocrossvärlden.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons