Annons

”Så fort jag kan flyttar jag från Hällevik”

FOTBOLL Assyriskas tränare Peter Antoine bor en välriktad frispark från Strandvallen i Hällevik. Men snart går flyttlasset.
Sport • Publicerad 30 april 2001

–Så fort jag kan tänker jag flytta härifrån. Publikens uppträdande är det sämsta jag har upplevt. Jag kan ta en förlust, men inte sånt här uppförande.

Tränaren, TV-personligheten och Hälleviksbon Peter Antoine kunde inte hålla tillbaka känslorna efter förlusten.

Annons

På presskonferensen, en kvart efter slutsignalen, var han tvungen att avreagera sig. Och han sköt på allt – och alla. På publiken, som han ansåg hånade honom. På journalistkåren, framför allt då på Kvällspostens utsände. Men den värsta salvan riktade han mot domaren Peter Fröjdfelt från Eskilstuna.

–Det är en sån jävel som förstör allting. Det är det sämsta jag har upplevt, gormade Antoine, laddade om och drog på en ny verbal salva i riktning mot domarrummet. Ord som inte lämpar sig i tryck.

Av Patric Nilsson 044-18 55 49
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons