unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Söderberg i karantän efter flygresa

Sebastian Söderberg har testat positivt för covid-19. Arkivbild.
Sebastian Söderberg har testat positivt för covid-19. Arkivbild.
Foto: Tim Goode/AP/TT

Sebastian Söderberg får inte spela vidare i Europatoutävlingen i golf i Nordirland. Detta sedan han på planet till landet suttit två platser ifrån en passagerare som efter flygresan testat positivt för coronaviruset.

Trots att Söderberg testade positivt för covid-19 redan i mars och har uppvisat antikroppar tvingas han nu till 14 dagars karantän, på order av nordirländska myndigheter.

Söderberg spelade torsdagens första rond (74 slag, fyra över par) och har efter sin ankomst till turneringsbubblan på Galgorm Castle GC testat negativt. Men nu är det alltså slutspelat för svensken.

Rättelse: I en tidigare version angavs att Sebastian Söderberg nyligen testat positivt för coronaviruset. Rätt ska vara att han fick covid-19 redan i mars.