Annons

Therese Björck går till Landvetter

FOTBOLL Nu går flyttlasset till Göteborg för Kristianstad/Wä:s landslagsstjärna Therese Björck. Therese har bestämt klubbadress för nästa säsong: –Det blir Landvetter, säger 19-åringen.
Sport • Publicerad 3 januari 2001
Mot Göteborg Therese Björck har bestämt klubbadress för nästa säsong det blir inte oväntat Landvetter. Så fort lägenhet har ordnats i Göteborg så går flyttlasset.Bild: BOSSE NILSSON
Mot Göteborg Therese Björck har bestämt klubbadress för nästa säsong det blir inte oväntat Landvetter. Så fort lägenhet har ordnats i Göteborg så går flyttlasset.Bild: BOSSE NILSSONFoto: 

När landslagsstjärnorna försvann från K/W – Therese Sjögran gick till Malmö, Sara Johansson till Djurgården, Lina Svensson till Trion bara som exempel – så ville inte heller Therese Björck vara kvar.

Juniorlandslagstjejen bestämde sig i höstas för att lämna Kristianstad och K/W.

Annons

Valet stod mellan allsvenska kollegerna Öster från Växjö och Landvetter.

–Att jag valde Landvetter beror i första hand på att de är ett lite bättre fotbollslag än Öster, säger Therese Björck.

Så fort lägenhet har ordnats i Göteborg, som ligger ett par mil från Landvetter, går flyttlasset. Förhoppningvis blir det inom de närmaste veckorna:

–Träningen börjar ju snart, och då hoppas jag vara på plats, säger Therese.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons