Tollarp borta på sin hemmaplan

Sport • Publicerad 7 maj 2007

Tollarps IF fortsätter att förlora på hemmaplan. Mot Lödde kom tredje raka hemmaförlusten.

– Det vill sig inte hemma. Jag vet faktiskt inte vad det beror på, säger Tollarpstränaren Tommy Börjesson besviket.

Den första halvleken bjöd på glad anfallsfotboll men det dröjde en halvtimme innan nollan sprack.

Ett inlägg landade på fötterna hos Rickard Svensson som sköt bollen i nättaket, ett mål som fick hemmapubliken att jubla. Men glädjen blev kortvarig då Lödde kvitterade ett par minuter senare.

En kalldusch för Tollarp som i sekvensen innan var snubblande nära 2– 0.

Lödde tog ledningen med 2– 1 precis innan halvtid – med en stor portion tur. Mattias Löwius skott letade sig in Tollarpsmålet efter att ha styrts in av hemmaförsvararen Björn Hansson.

– Det är mycket oflyt, först Johan Perssons friläge och sen det här självmålet. Klart att det påverkade utgången, suckar Börjesson.

Den andra halvleken präglades av ställningskrig då Lödde valde att säkra bakåt.

Det enda som var noterbart i den andra halvleken var Pär-Ola Mårtenssons kvitteringschans. "Pinnens" halvvolley tog i stolpens insida och strök sedan målramen.

Tollarp har nu tre förluster och blott en seger på fyra matcher.

– Vi var lite uddlösa framåt och orkade inte fullt ut, konstaterade Börjesson som dock kunde glädjas åt "Pinnens" comeback tillsammans med Uffe Löfquist som fick göra ett inhopp.

Filip Lundstedt

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.