Tränarbyte i KFF

Sport • Publicerad 29 maj 2007

Peter Persson blir ny huvudtränare för Kristianstads FF. Det blev klart efter det krismöte som klubben höll på tisdagskvällen.

– Vi har kört fast. Vi ligger på nedflyttningsplats, och känner att vi måste göra något och då kom vi fram till den här lösningen i samråd med Joacim Welander och Peter Persson, säger Ronnie Larsson, vice ordförande i Kristianstads FF.

Joacim Welander, som är inne på sin tredje säsong som tränare, kommer fortsätta att träna laget. Men under Peter Persson.

– Nu har jag tagit mitt ansvar, men Peter kan inte trolla. Tar inte spelarna sitt ansvar så blir det ingen förändring, säger Welander.

När det gäller eventuella förstärkningar under sommaren så utesluter Ronnie Larsson inget.

– Vi kommer att hålla ögonen öppna, och naturligtvis prata med i första hand Peter om var han i så fall önskar för typ av spelare.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.