Annons

Tre viktiga poäng till Nosaby mot Treby

FOTBOLL Nosaby reste sig snabbt efter den snöpliga förlusten hemma mot Marieholm. I den svåra bortamatchen mot Treby tog Janne Petterssons mannar hem tre i toppstriden viktiga poäng via 2–1 (1–0).
Sport • Publicerad 18 augusti 2001

–  En oerhört viktig seger menade Janne Pettersson, Inte minst efter 0–1 hemma mot Marieholm.

– Nu fick grabbarna verkligen kämpa och nu är det uppåt igen i laget. Men vi fick inget gratis mot stabila Treby.

Annons

Nej Nosaby fick verkligen stå upp för de tre poängen i en match hemmalaget inte borde förlorat. För nog var det hemmalaget som i andra halvlek skapade de flesta vassa tillbuden.

Efterhand domaren i andra halvlek helt tappade greppet om matchen. Pondus var inget Magnus Svensson hade gott om... Nu kom detta efterhand att innebära två hemmaspelare utvisade de sista tio minuterna. I 80:e åkte Marcus Leifby ut för ojust spel och Mattias Björnsson fick en frilägesutvisning.

På en retur efter frispark avgjorde Gustav Öien matchen även om Mattias Björnsson när sju minuter återstod slog in 1–2 på en straff.

Av Richard Jönsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons