Uffe Larsson stannar i Vinslöv

Uffe Larsson nobbar uppvaktningen från allsvenskan och IFK Karlskrona. Istället väljer han att stanna i Vinslövs HK.
Sport • Publicerad 29 mars 2008

- Jag har funderat både avigt och rätt, men som tränare har jag aldrig varit med om en snabbare utveckling i ett lag som här Vinslöv och det ska bli spännande att få fortsätta den här resan. Det har varit en riktigt kul säsong, säger han.

Debutåret är långtifrån klart.

Den 6 april spelar Vinslöv - som var nykomling i division II den här säsongen - den första av två matcher mot H65 i direktkvalet till division I.

- Det ser lugnt och fint ut i laget och vi har inga skador. Vi tränar på som vanligt. Från början funderade jag på om vi skulle försöka spela ytterligare en träningsmatch, men vår insats mot IFK Kristianstad förra fredagen var så pass bra att vi låter bli. Den matchen är bra att ha med sig i minnet när kvalet börjar.

Uffe Larsson är överens om en fortsättning i Vinslöv i ett år.

Och det finns dessutom färdiga lösningar för ytterligare både en och två säsonger.

I division II-klubben är man förstås nöjda med att succétränaren fortsätter.

- Uffe Larsson är en oerhört kompetent och duktig tränare. Det här är mycket positivt för hela föreningen, säger lagledaren och styrelseledamot Roland Sjörén.

Anders Thell och Robin Nilsson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.