Annons

Milan: Zlatan undersöks under tisdagen

Zlatan Ibrahimovic kan ha gjort sitt i Milan och Serie A.
Enligt italienska Sky Sport skadade sig svensken på måndagens träning och kan bli borta från fotbollen en längre period.
Klubben bekräftar för BBC att Ibrahimovic ska undersökas under tisdagen.
Fotboll • Publicerad 25 maj 2020
Zlatan Ibrahimovic. Arkivbild.
Zlatan Ibrahimovic. Arkivbild.Foto: Antonio Calanni/AP/TT

Zlatan Ibrahimovic är sedan ett par veckor tillbaka i Italien efter att ha tillbringat två månader hemma i Stockholm där han tränat med Hammarby i väntan på att Serie A ska komma i gång igen.

Svensken deltog på måndagen i ett matchliknande moment på Milans träning när olyckan var framme för 38-åringen. Enligt italienska Sky Sport fick Ibrahimovic bryta träningspasset efter att ha fått en känning i vaden efter att ha avlossat ett skott. Han ska ha lämnat anläggningen Milanello med ett ansträngt ansiktsuttryck – och nu kan han bli borta från fotbollen en längre tid.

Annons

BBC skriver att man fått bekräftat från Milan att Ibrahimovic kommer att undersökas under tisdagen.

"Då kommer vi att få kännedom om problemets omfattning", skriver klubben enligt BBC.

La Gazzetta dello Sport rapporterar att det rör sig om en muskelskada i höger vad. Tidningen uppger att det är en "allvarlig muskelskada" som riskerar att hålla Ibrahimovic borta från träning i flera veckor.

Skulle det handla om en långtidsskada kan Ibrahimovic ha gjort sitt i den italienska ligan. Kontraktet med Milan gäller till och med den 30 juni i sommar och än så länge är det oklart vad som händer därefter.

Sedan återkomsten till Milano i vintras har det blivit tre mål för svensken på åtta ligamatcher i Serie A.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons