Annons

Vad tror du om Stigssons möjligheter att lyckas som ordförande i brottningsförbundet?

Sport • Publicerad 17 augusti 2001

Agne Nilsson, ordförande i Hästveda BK och sitter i utbildningskommittén i Skånes brottningsförbund:

– Han får en mycket tuff uppgift. Dagens styrelse och kansli saknar kunskap i viktiga frågor och är inte insatta i dagens brottning. Med tanke på det kommer Stigsson få det jobbigt. Jag tror det kvittar vem man hade valt, har man ingen kompetent styrelse bakom sig kvittar det vem som sitter på ordförandeposten.

Annons

Kjell Persson, ordförande i BK Ore, sitter i tävlingskommittén i Skånes Brottningsförbund.

– Jag tror på Tony, han kommer att fixa detta. Jag känner Tony sedan innan och det är en duktig och energisk kille. Han hade aldrig hoppat på det här själv om han inte hade trott att han skulle fixa det. Jag är mycket positiv till att Tony Stigsson tar över ordförandeposten.

Ingemar Gannby, utbildningsledare i BK Ore och sitter i valberedningskommittén i Skånes Brottningsförbund.

– Ett mycket bra val. Han har goda möjligheter att reda ut alla problemen som varit i svensk brottning. Tony har pondus och är definitivt rätt man för det här uppdraget. Det krävs naturligtvis mycket jobb av Tony men på sikt tror jag han reder ut det här på ett lysande sätt.

Glenn Liljegren, ordförande i BK Viking.

– Det kan nog gå vägen, jag tror det är rätt namn för att reda ut det här. Jag brottades mycket mot honom som ung men känner inte honom som vuxen. Jag kan inte uttala mig om hans starka sidor som ledare men jag är i alla fall positivt inställd till det, sen får vi se om han fixar det.

Roger Tallroth, tränare i BK Trim och gammal brottarlegend i Sverige.

– Hela förbundet är en enda jävla soppa och har inte skött sig speciellt proffsigt på senare tid. Om Tony Stigsson är rätt man att ta itu med de här problemen vet jag faktiskt inte. Jag känner till Tony men vet för lite om honom som person för att uttala mig.Han har ju varit militär sen tidigare och är väl van vid ordning och reda, det är ju i alla fall positivt.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons