Annons

Världsmästarna laddar i Kristianstad

BORDTENNIS Om tre veckor avgörs VM i bordtennis. Det är då Sverige ska försvara VM-titeln. Och världsmästarna laddar i Kristianstad.
Sport • Publicerad 3 april 2001
Pingislandslaget med Jörgen Persson och J-O Waldner laddar inför VM i bordtennis. ”Vi återvänder helst till platser där vi trivs och det gör vi i Kristianstad”, förklarar förbundskaptenen Ulf ”Tickan” Karlsson.Bild: TOMMY SVENSSON
Pingislandslaget med Jörgen Persson och J-O Waldner laddar inför VM i bordtennis. ”Vi återvänder helst till platser där vi trivs och det gör vi i Kristianstad”, förklarar förbundskaptenen Ulf ”Tickan” Karlsson.Bild: TOMMY SVENSSONFoto: Världsmästare i stan.
Intresset för världsstjärnorna är stort.
Intresset för världsstjärnorna är stort.Foto: 

–Vi återvänder helst till platser där vi trivs och det gör vi i Kristianstad, säger förbundskaptenen Ulf ”Tickan” Carlsson.

Det är precis ett år sen de var här senast. Då var det förberedelser inför EM. Och utdelningen kan man inte klaga på. Sverige vann lagtävlingen och Peter Karlsson singelturneringen.

Annons

–Kan vi upprepa det är jag nöjd, ler ”Tickan”. Landslaget kom igår och kommer att stanna hela veckan. När Bladetsporten tittar ner i Bollhallen är spelarna på plats för köra dagens andra träningspass.

Fredrik Håkansson är där. Liksom Jörgen Persson. Och naturligtvis även Jan-Ove Waldner. Däremot saknas Peter Karlsson.

–”Kalle” ringde tidigare idag och berättade att han fått bihåleinflammation, så det blir inget träningsläger för honom.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons