Veckan då allt kan avgöras

Fyra matcher på åtta dagar. ”Självklart är det en avgörande vecka. Det är nu det gäller att plocka poäng”, säger Mikael Tisell.
Sport • Publicerad 23 januari 2012

KIK-tränaren var inte helt nöjd med insatsen mot Vimmerby.

– Vi hade behövt en trea, men samtidigt så var det två jäkligt viktiga poäng. Nu är vi med, och halva serien återstår trots allt.

Det blir en laddad och intensiv vecka. På onsdag åker KIK till Olofström, på fredag kommer Mariestad på besök och på söndag väntar jumbolaget Skövde på bortarink.

Vad krävs?

– Hårt jobb. Vi tar en match i taget, och när det gäller Olofström så är vi ute efter revansch. Samtidigt brukar dom passa oss ganska bra, säger Tisell, som hade vaskat om friskt i kedjorna.

– Jag vill få in mer energi och jag tycker att matchen visade att vi är på rätt spår. Sen gäller det självklart att få pucken över mållinjen.

Comebackande Erik Persson inser också att matcherna den kommande veckan blir avgörande för KIK:s framtid.

– Det är nu det gäller att visa att vi ska vara ett av de fyra lagen när den här serien är slu, sa Persson.

INTERNAL INTERNAL
Patric Nilsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.