veckans fullträffar

Sport • Publicerad 27 februari 2001

Henrik Malmström

Kristianstadsgrabben hyllas efter sin succé i Malmö IF:s förstafemma. Idag inleds SM-slutspelet och Kristianstads IK-produkten är ett av lagets absolut hetaste vapen i jakten på en semifinalplats.

Bollhallen

När Hässleholm tackar nej tar Kristianstad över. Det är iallafall vad fotbollsfolket hoppas. En inomhushall skulle kunna bli en av de injektioner den allt annat än framgångsrika fotbollen i nordöstra Skåne så väl behöver.

Linus Norén

Vad vore det svenska undervattensrugbylandslaget utan den 22-årige Kristianstadstalangen. När Sverige tog brons i NM blev Linus Norén turnerings skyttekung.

Tobias Linderoth

Den före detta IFK Hässleholm- och Mjällbyspelaren är numera ett av fotbollsveriges hetaste namn. Tobais Linderoth fick sitt stora genombrott i Kings Cup i Thailand för två veckor sedan. Nu har han tagit plats i den svenska truppen som genrepar mot Malta inför VM-kvalet.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.