Annons

veckans fullträffar

Sport • Publicerad 21 augusti 2001

Marcus Ringberg

Mjällbys skyttekung fick börja matchen på avbytarbänken. Han kom in i den 72:a minuten vid ställningen 0–1 och fem minuter senare var ställningen 2–1 till Mjällby. Målskytt vid båda målen: Marcus Ringberg.

Annons

Ruud van Nistelrooy

I onsdags gjorde Manchester United-anfallaren ett mål för Holland när England sänktes inom loppet av två minuter. I Uniteds premiärmatch mot Fulham var van Nistelrooy den stora matchhjälten. I 51:a minuten sköt han in kvitteringen och bara två minuter senare gjorde han det avgörande 3–2-målet.

Jonny Lindhe

Everödsgrabben har kommit igång ordentligt i VM. Han följde upp förra helgens tredjeplats med en femteplats och nu är han bara en poäng efter femman i den totala ställningen. Åt belgarna Smets, Everst och Bervoets finns inte mycket att göra, men en fjärdeplats finns inom räckhåll.

Veckans stolpskott

Hasse Larsson

Mjällbytränaren visade, både kroppsligt ochn verbalt, sitt missnöje mot den egna hejarklacken ”Sillastryparna”. ”Jag är upprörd över att de inte riktar sin kritik mot mig, utan att de gör det mot den spelare som kommer in.

Sport på webben

www.skysports.com

På engelska tv-bolagets Skysports hemsida skryts det om att man har bäst sporttäckning på nätet. Det är svårt att säga emot. Inte minst nu när Premier League haft avspark.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons