Annons

veckans match

Sport • Publicerad 21 juni 2001

Matchen ...............................................................3 vingar

Yngsjö spelade propagandafotboll – i 40 minuter. Så långt stod det 3–0. I andra halvlek slog hemmalaget av på takten, drog sig tillbaka och det höll på att straffa sig. Magnus Sigfridssons reducering till 2–3 när det återstod elva minuter gav nerv åt matchen. Men bara i två minuter. Sen punkterade Martin Höglund seriefinalen genom att lobba in 4–2. Matchens prestation? Utan tvekan Joakim Knutssons 1–0–mål. Frispark med känsla, över muren och ribba–in. David Beckham hade inte gjort det bättre.

Annons

Fikan ............................................................ 5 vingar

Yngsjö har visserligen åkt hiss i seriesystemet – men fikan är som på den gamla goda tiden. Grillad korv, glass, kaffe, godis, vetebröd. Ja, allt som hör halvtiden till.

Inramningen .................................................... 4 vingar

Årets första sommardag, seriefinal och ganska mycket folk på idrottsplatsen i Yngsjö. Förutsättningarna för en bra match fanns där, och hemmalaget gjorde inte sina unga supportrar besvikna. 5–2 – klart att ungdomarna gjorde vågen då.

Programbladet ................................................. 4 vingar

Tabell – och rätt sådan. Laguppställningar. Några rader om vad tränaren tycker och tänker. Och så en presentation av spelartruppen. För att vara i division VI så är Yngsjö i en klass för sig – även när det gäller programbladet. Dessutom har klubben en resultattavla som rapporterar ställningen från övriga matcher i serien.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons