Annons

veckans match, omdömet

Sport • Publicerad 5 juni 2001

matchen 4

Mer kamp än skönspel. Så sammanfattar man bäst det heta derbyt mellan Nävlinge och Vinslöv i femman. Trots det så var underhållningsvärdet ganska stort. Tempot var högt och spänningen höll i sig fram till Bertil Lundins 2–0-mål i den 84: e minuten. Matchens stora delikatess bjöd 1–0-skytten Christian Gren på. Gren snurrade friskt med Nävlingeförsvaret, gjorde sig helt fri med en tunnel och avslutade med en läcker och oväntad lobb som vara nära att dala i mål.

Annons

inramningen 5

Nävlinge IF bjöd på en dundrande fotbollsfest när derbyfienden Vinslöv kom på besök. 300 personer löste entré och skapade bra tryck på den lummiga och vackert belägna idrottsplatsen. Det var faktiskt svårt att tro att man kommit till en division V-match. Nävlingefansen hade målat sig i klubbfärgerna och Vinslövssupportrana hade med sig sin flagga som hyllar ”the green giants”.

fikat 4

Korvgrillning, serveringstält och kiosk. De som ville göra derbyt till en kulinarisk upplevelse blev inte besvikna. Utbudet innehöll allt från godis till hemmabakade kakor.

programbladet 3

Tjockleken höll allsvensk klass. Men betyget dras ner eftersom det varken fanns någon serietabell eller aktuell omgång bland all reklam. Ett extra plus för att laguppställningarna överensstämde med verkligheten.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons