Annons

Veckans match/Gärds Köpinge

Sport • Publicerad 13 augusti 2001

Matchen

Det var ingen större fotbollsunderhållning som bjöds på födelsedagen. Vanneberga chockade hemmalaget med två snabba mål. Kanske bidrog det till att resten av matchen blev en krampfylld kamp. Till slut skipades dock rättvisa när Gärds Köpinge fick sätta segermålet mot ett tappert kämpande Vanneberga.

Annons

Korven

Tjock och rejäl, och som sig bör tillagad på riktig grill utomhus. Men tyvärr inte riktigt varm och lite vattnig. Dessutom begränsat utbud av tillbehör.

Inramningen

Vilket födelsedagskalas. Under fem, sex timmars tid låg publiksiffran inte under 300 personer. Det fanns massor av aktiviteter att välja mellan – ponnyridning, utsikt från en skylift, tipspromenad, underhållning av jonglörer, skicka ner frivilliga i en vattentank om man prickade rätt med bollar med mera. På kvällen avslutades det med jubileumsmiddag, och dans till Casinos orkester på den egna dansbanan.

Programbladet

Det är starkt att över huvudtaget kunna erbjuda ett programblad i division sex. Gärds Köpinge har ett 32-sidigt i tvåfärg med presentation av spelartruppen och massor av annonser. Starkt jobbat!

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons