Annons

Vilka elva dagar för Treby

FOTBOLL KILLEBERG. Vilka elva dagar för Treby. Tre trepoängare på halvannan vecka och plöstligt har det vänt för Treby. Igår var det Kågeröds tur att få lämna Lindvallen utan poäng. 4–0 (0–0) till Treby ger en klar bild av matchen.
Sport • Publicerad 16 juni 2001

– Även om slutskedet av första halvlek var lite tveksam från vår sida så kändes det som vår match tyckte givetvis, Trebytränaren Alf Axelsson.

– Inte minst nollan bakåt var viktig. Och nu slipper vi bottenkriganet – i alla fall för ett tag. Jag tror att det här var den definitiva vändningen...

Annons

Att det var mållöst i paus är nästan en gåta. Men det var inte bara Treby som hade tillbud. Det darrades en del i uteförsvaret och då fick Mikael Olofsson i målet på allvar visa sin klass.

Det var före paus. I andra var det spel mot ett mål, även om det dröjde till 60:e minuten innan 1–0 kom

Det var Christian Andersson som gjorde det förlösande målet. Hemmalagets store härförare som gör det mesta med tanke bakom, men det var lite tveksamt om bollen var över mållinjen. Men den assisterande domaren vinkade för mål.

Efter 1–0–målet rasade gästerna mer eller mindre samman efter att faktiskt länge hängt med i matchen. 2–0 gjorde Marrcus Persson och sen slog Christian Andersson till igen och gjorde 3–0.

Innermittfältaren Oskar Karlsson, en av pådrivarna på mittfältet, gjorde så 4–0 när bara fem minuter återstod.

Av Richard Jönsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons