VM-genrep för handbollslandslaget

HANDBOLL De svenska återbuden till handbollslandslaget och fyrnationersturneringen duggar tätt. De två senaste är Magnus Andersson och Ola Lindgren. –Magnus har fått ledigt för att vara fullt motiverad till VM och Ola är skadad, säger förbundskaptenen Bengt ”Benga” Johansson.
Sport • Publicerad 11 januari 2001
Många frågetecken? Men ”Benga” Johansson hoppas få svaren på sina frågor under fyrnationersturneringen. En turnering som blir ett viktigt genrep inför VM i Frankrike. Bild: TOMMY SVENSSON
Många frågetecken? Men ”Benga” Johansson hoppas få svaren på sina frågor under fyrnationersturneringen. En turnering som blir ett viktigt genrep inför VM i Frankrike. Bild: TOMMY SVENSSONFoto: 

Magnus Andersson är på skidsemester med familjen och Ola Lindgren har sträckt ett inre ledband när han värmde upp med fotboll med Nordhorn.

–Ola kommer till samlingen imorgon (läs idag) och då ska läkaren titta på benet. Det finns ett visst hopp till att han kan spela, säger ”Benga”.

Sen tidigare har förbundskaptenen fått återbud från Staffan Olsson, Pierre Thorson, Andreas Larsson och Robert Andersson.

–Kan inte Ola spela i fyrnationersturneringen så kommer jag att kalla in tre spelare från U-laget, säger ”Benga”.

Av Jonas Nilsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.